CL : Atlético loot AC Milaan + reisinfo

Maandag werd geloot voor de achtste finales van de Champions League.  Atlético komt uit tegen de Italiaanse topclub AC Milaan.

De heenwedstrijd zal plaats vinden op woensdag 19 februari in San Siro.  Op dinsdag 11 maart 2014 zal de terugwedstrijd in Madrid plaatsvinden.

Voor beide wedstrijden zijn er reeds aanvragen van onze leden binnen.  We hebben reeds de club gecontacteerd betreffende tickets en wachten nu op het aantal tickets dat we gaan krijgen. Als je de wedstrijd in Milaan wilt bijwonen stuur ons dan  voor vrijdag 3/1/2014 een concreet mailtje met je naam en socio kaart nummer zodat we een zicht hebben op het aantal mensen dat mee wilt.

Hou er wel rekening mee dat je voor de verplaatsing naar Milaan socio no abonado moet zijn. Volgens de Italiaanse wetgeving moeten de tickets op naam staan en de club zal dit afdwingen via deze sociokaart. Indien je nog geen socio bent en toch mee wilt kan je dit nog steeds in orde brengen samen met je ticketaanvraag.

Wij doen ons uiterste best om een ticket te bemachtigen voor alle geinteresseerden, maar dit hangt natuurlijk af van het aantal tickets dat de club ons toewijst.

Tip : vluchten naar Milaan kan je momenteel bij Ryanair boeken tussen de 40-45 euro vanuit Charleroi of Eindhoven !

Geplaatst in Fanclub nieuws