Kwartfinale Champions League: Barcelona

Deze middag is er geloot voor de kwartfinale van de Champions League, onze tegenstander zal Barcelona worden !
De heenwedstrijd in Camp Nou zal plaats vinden op dinsdag 1 april, de terugwedstrijd in het Calderón op woensdag 9 april.

Dit is dus vrij snel en als we de tickets op tijd willen aanvragen zullen we snel moeten handelen.

Daarom stellen wij het volgende voor om dit organisatorisch goed af te handelen. Wie naar één, of beide, wedstrijden vragen wij het volgende :
1) stuur ons een mailtje op diablosrojiblancos@gmail.com met je naam en duidelijke vermelding of het om heen- of terugwedstrijd gaat
2) we gaan de tickets direct moeten betalen aan de club zodra we bevestiging hebben. We gaan dit niet allemaal kunnen voorschieten, dus daarom vragen we je om 75 euro per ticket (Spaans voetbal is jammer genoeg niet het goedkoopste in Europa en tegen Manchester City was het zelfs 92!! Euro) te storten op onze rekening : BE49 9731 0051 5171 (BIC : ARSPBE22) t.a.v. Diablos Rojiblancos. Dit zou moeten volstaan, indien niet vragen we je achteraf bij te storten. Indien het teveel was storten we het verschil terug.
3) Deadline : voor beide matchen graag een bewijs van betaling doormailen voor maandag 24 maart (nog slechts 8 dagen van de match in Camp Nou)  om 12u ‘s middags. Latere aanvragen zullen niet bij onze eerste aanvraag zitten.
Alvast bedankt voor jullie medewerking ..
Geplaatst in Uncategorized