Champions league wedstrijden

Beste leden,

Zoals jullie ongetwijfeld weten is er donderdag geloot voor de groepsfase van de Champions League. Atlético zal het hierin opnemen tegen Juventus, Olympiakos en Malmö.

Speelschema :
16 september : Olympiacos – Atlético de Madrid
1 oktober : Atlético de Madrid – Juventus
22 oktober : Atlético de Madrid – Malmö
4 november : Malmö – Atlético de Madrid
26 november : Atlético de Madrid – Olympiacos
9 december : Juventus – Atlético de Madrid

De openingsmatch in Griekenland komt te vroeg om een groepsreis te organiseren. Wil je deze echter wel zelf bijwonen vragen we je om voor het wedstrijdticket €50 te storten op onze rekening vóór woensdag 3 september 20u. Dit zodat wij snel kunnen handelen om tickets aan te vragen bij de club. Als het ticket goedkoper/duurder is zal dit uiteindelijk verrekend worden.

De verplaatsing naar Malmö is een ideale gelegenheid om nogmaals in groep onze club aan te gaan moedigen. Hiervoor vragen wij dat iedereen voor 18 september iets laten weten bij concrete interesse. Op basis daarvan kunnen we dan beslissen om met enkele auto’s te gaan, of dat het de moeite is om een bus(je) in te leggen.
Het plan zou zijn om dinsdagmorgen héél vroeg te vertrekken, en dan afhankelijk van auto’s of bus direct na de wedstrijd (in geval van bus) of een korte overnachting (auto) terug te keren.

Voor alle andere wedstrijden vragen we je steeds 4 weken voor de wedstrijddag €50 te storten op onze rekening. Net zoals het voorbije seizoen zal zodra de exacte prijs bekend is het verschil teruggestort of bijgevraagd worden.

Belangrijke info :
Onze rekening is BE49 9731 0051 5171 (BIC : ARSPBE22)
Vermeld steeds duidelijk je naam en voor welke wedstrijd in de medeling van je overschrijving.
Stuur ons vervolgens een e-mail en voeg het bewijs van betaling toe.

Alvast bedankt en hopelijk tot binnenkort,
Peña Atlética Diablos Rojiblancos

Geplaatst in Fanclub nieuws